fbpx

Fråga en expert!

Här har vi samlat byggnadsvårdsfrågor. Vare sig det handlar om isolering, färgsättning eller plåtfasader är chansen stor att vi svarat på en fråga om det under åren. Använd gärna sökfunktionen nedan!

Vill du fråga oss? Det bästa sättet att få ett snabbt svar är att mejla eller ringa ett av våra länsombud. Är du medlem hos oss, och inloggad på sidan, kan du även ställa en fråga här.

Inte medlem? Även du som inte är medlem kan läsa våra frågor och svar. (Men bli medlem ändå!) Välkommen att ta del av vår kunskap!

Byggnadsvårdsfrågor

Färgsättning veranda

Vi har ett gammalt torp vars veranda behöver målas om. Nuvarande färgsättning är vit och röd men på vissa ställen finns flagor kvar av tidigare färgsättning.

Byggnadsvårdsfrågor

Utbygge av 40-talshus

Vi har köpt en gård och ska totalrenovera huset som är byggt 1940. Främsta anledningen till att behöver bygga ut är att vi behöver få in badrum och tvättstuga, men vi vill samtidigt få in lite mer boyta för att kunna få plats med ett sovrum till – samt bygga ut källaren.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler