fbpx

Nytt biljettsläpp!

Blogg

Byggnadsvårdens konvent är en tre dagars mötesplats för byggnadsvården i Sverige och Norden. Konventet är en arena för myndigheter, kulturvårdsinstitutioner, antikvarier, hantverkare, näringsidkare, förvaltare och beställare att knyta kontakter, orientera och förkovra sig – samtidigt som man träffar sina kollegor inom branschen. Det är blandningen av människor som gör mötesplatsen så bra!

Grundtanken – att vi är många som tillsammans bidrar till innehållet håller vi fast vid. Programmet är minst lika späckat som tidigare och har en spännvidd från hantverksworkshops till teoretiska kunskapspass. Att hinna med precis allt är inte möjligt, vi rekommenderar istället att du skräddarsyr just det program du själv är intresserad av.

Några programpunkter kräver föranmälan men det mesta kan man ta del av i vilken ordning eller omfattning man själv önskar. Några teman har varit med förr medan andra är nya för i år.

Läs mer och anmäl dig här!

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler