fbpx

Rapport från årsmötet

Svenska byggnadsvårdsföreningens årsmöte 24/4 fick i år en annan form än vad som tidigare planerats. På grund av rådande restriktioner kring folksamlingar, hölls mötet digitalt via programvaran Zoom. På så sätt kunde mötets deltagare se varandra och ha möjlighet att både yttra sig och avlägga sina röster.

Mötesordförande Linda Lindblad skötte det fyra timmar långa mötet med bravur. Trots en del krångel med tekniken, kunde årsmötet genomföras och beslut fattas på alla punkter. Ett alternativt medlemsförslag presenterades, med en delvis annan sammansättning av styrelsen än valberedningens förslag. Ett stort antal personer yttrade sig för eller emot de olika förslagen. Årsmötet beslutade att gå på valberedningens linje.

Tomas Nyström valdes till ordförande för ett år, Johanna Ulfsdotter och Robert Danielsson valdes in som nya ledamöter för två år. Följande ledamöter har avgått, Bengt Adolfi, Kristina Berglund, Margareta Hallin, Björn Hasselgren och Fredrik Trane. Därmed har styrelsen minskat i storlek enligt beslut på årsmötet 2018. Under övriga frågor presenterades årets byggnadsvårdsstipendiat Pontus Westerholm.

Här finns verksamhetsberättelsen som en nedladdningsbar pdf-fil.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler