fbpx

Snackar byggnadsvård på tåget

Hej Margareta Hallin!

Nu har du varit ordförande i Svenska byggnadsvårdsföreningen i ett par månader, vad har varit roligast?
– Att det händer så mycket roliga saker, alltifrån spännande verksamhetsutveckling tillsammans med styrelse, kansli och konsulten Governo till engagemanget för olika aktiviteter som kansli, styrelsemedlemmar och länsombud anordnar.

Har du hunnit träffa några medlemmar? 
– Samma dag som senaste numret av Byggnadskultur kom ut satt jag på tåget mellan Stockholm och Göteborg och såg flera resenärer som läste tidskriften. Dumt av mig att inte passa på och prata lite med dessa medlemmar!

Snart är det årsmöte i Lund! Vad händer då?
– Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar, där den gamla styrelsen förhoppningsvis får ansvarsfrihet och en ny styrelse kommer att väljas, får vi lyssna på ett spännande föredrag av Ödehus-gurun Robert Danielsson. Dessutom ska jag berätta lite om föreningens utvecklingsarbete och den workshop som vi ska med länsombuden dagen efter årsmötet.

Varför ska jag som medlem komma dit?
– Till Lund är det alltid trevligt att komma till, framförallt på våren. Ju längre söderut man åker i Sverige desto vårigare blir det. Byggnadsvårdsföreningen är en ideell förening och då är alla medlemmars synpunkter och önskemål intressanta att lyssna på. Hoppas det blir rejält med tid för mingel och småprat mellan formaliteterna.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler