Ett års gratis medlemskap!

Blogg

Är du medlem hos oss? Eller har du nyligen varit det? Vi behöver din hjälp! I samband med ett organisationsutvecklingsprojekt som föreningen genomför ska vi genomföra intervjuer med ett antal medlemmar. Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre? Delta i en av våra telefonintervjuer och få ett års medlemskap som tack för hjälpen!

Intervjuerna tar, beroende på dina svar omkring 30-40 minuter. Vi ställer frågor kring hur du upplever föreningen och dess arbete, vad vi är bra på, vad vi gör mindre bra – och hur du skulle vilja att vi utvecklades i framtiden. Vi vill få till en bra blandning mellan gamla/nya medlemmar, ålder, kön, och geografisk spridning. Om vi får många svar kommer vi därför att välja ut medlemmar som kompletterar varandra.

Gillar du inte telefon?
Vi kommer även att hålla fokusgrupper med mer praktiskt arbete i Stockholm under hösten. Vill du kanske vara med i det arbetet istället? Hör av dig, vi är mycket tacksamma för våra engagerade medlemmar!

Mejla oss på: josefina.fogelin@byggnadsvard.se, berätta vad du heter, din bostadsort, mejladress och vad du har för telefonnummer.

 

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

november 2019
januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!