fbpx

Ett års gratis medlemskap!

Blogg

Är du medlem hos oss? Eller har du nyligen varit det? Vi behöver din hjälp! I samband med ett organisationsutvecklingsprojekt som föreningen genomför ska vi genomföra intervjuer med ett antal medlemmar. Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre? Delta i en av våra telefonintervjuer och få ett års medlemskap som tack för hjälpen!

Intervjuerna tar, beroende på dina svar omkring 30-40 minuter. Vi ställer frågor kring hur du upplever föreningen och dess arbete, vad vi är bra på, vad vi gör mindre bra – och hur du skulle vilja att vi utvecklades i framtiden. Vi vill få till en bra blandning mellan gamla/nya medlemmar, ålder, kön, och geografisk spridning. Om vi får många svar kommer vi därför att välja ut medlemmar som kompletterar varandra.

Gillar du inte telefon?
Vi kommer även att hålla fokusgrupper med mer praktiskt arbete i Stockholm under hösten. Vill du kanske vara med i det arbetet istället? Hör av dig, vi är mycket tacksamma för våra engagerade medlemmar!

Mejla oss på: josefina.fogelin@byggnadsvard.se, berätta vad du heter, din bostadsort, mejladress och vad du har för telefonnummer.

 

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler