fbpx

Byggnadsvårdens marknad

Den 26-28 september anordnas Byggnadsvårdens marknad i Mariestad i samband med Kultur & Skördefesten samt Byggnadsvårdens konvent. Det är en mässa för alla er som gillar byggnadsvård och ekobygg. De branscherna har blivit allt mer populära och det blir allt fler företag som inriktar sig på byggnadsvård och ekobygg. Om du är i färd med att restaurera ditt hus är detta en möjlighet för dig att träffa kunniga byggnadsvårdare som kan ge dig råd och som kan hjälpa dig att få tag i produkter som du inte hittar i den vanliga bygghandeln.

Utställarna är hantverkare, producenter och konsulter. De visar produkter, hantverk, ger föredrag och delar med sig av sina bästa tips. Företag som tillverkar produkter kommer ha försäljning och vi hoppas på en riktigt härlig marknadskänsla. Erika Åberg, programledare för byggnadsvårdsprogram i SVT kommer att föreläsa både fredag och lördag.

På lördagen eller fredagen kan du göra besöket till en heldag eftersom du kan passa på att besöka Kultur & Skördefesten i Mariestad som Byggnadsvårdens marknad är en del av. Mässan arrangeras av flera aktörer från byggnadsvårdsbranschen varav Svenska Byggnadsvårdsföreningen är en.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler