fbpx

Byggnadsvårdens marknad

Den 26-28 september anordnas Byggnadsvårdens marknad i Mariestad i samband med Kultur & Skördefesten samt Byggnadsvårdens konvent. Det är en mässa för alla er som gillar byggnadsvård och ekobygg. De branscherna har blivit allt mer populära och det blir allt fler företag som inriktar sig på byggnadsvård och ekobygg. Om du är i färd med att restaurera ditt hus är detta en möjlighet för dig att träffa kunniga byggnadsvårdare som kan ge dig råd och som kan hjälpa dig att få tag i produkter som du inte hittar i den vanliga bygghandeln.

Utställarna är hantverkare, producenter och konsulter. De visar produkter, hantverk, ger föredrag och delar med sig av sina bästa tips. Företag som tillverkar produkter kommer ha försäljning och vi hoppas på en riktigt härlig marknadskänsla. Erika Åberg, programledare för byggnadsvårdsprogram i SVT kommer att föreläsa både fredag och lördag.

På lördagen eller fredagen kan du göra besöket till en heldag eftersom du kan passa på att besöka Kultur & Skördefesten i Mariestad som Byggnadsvårdens marknad är en del av. Mässan arrangeras av flera aktörer från byggnadsvårdsbranschen varav Svenska Byggnadsvårdsföreningen är en.

keyboard_arrow_up