fbpx

Få ett års gratis medlemskap

Vill du få ett års medlemskap? Om du värvar tre nya medlemmar till Byggnadsvårdsföreningen får du ditt eget medlemskap gratis!

Skicka ett mejl till oss (kansli@byggnadsvard.se) med namn och mejladress till de nya medlemmarna. När de betalat sitt medlemskap ger vi dig ditt fria medlemskap. Har du redan betalat för det här året ger vi dig medlemskap för året därpå.

Lycka till med dina nya värvningar!

Tips på bra argument för att gå med i föreningen:

  • 5-25% rabatt hos nästan alla byggnadsvårdsbutiker i Sverige. De här butikerna ger rabatt!
  • Fri byggnadsvårdsrådgivning hos våra 65 länsombud över hela landet. Kan ingen av dem, mot förmodan, svara på din fråga har vi ett stort kontaktnät med yrkesaktiva och kunniga byggnadsvårdare som kan ge dig ett svar.
  • Var med och stöd en god sak. Vi arbetar för värdefulla byggnader och miljöer i Sverige som hotas av rivning, ovarsam ombyggnad eller bristande underhåll. Vi är mot resursslösande och onödiga rivningar!
  • Fyra nummer per år av magasinet Byggnadskultur. Massor av intressant läsning, fakta, berättelser och debatt kring byggnadsvård.
  • Rabatterade priser på byggnadsvårdsläger, resor, konferenser och seminarier.

    Vilka är dina egna bästa argument för att gå med i Byggnadsvårdsföreningen? Berätta för oss! kansli@byggnadsvard.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler