fbpx

Årets byggnadsvårdsläger

Ni är många som har hört av er, vissa har väntat på besked enda sedan förra sommaren. I morgon kan vi äntligen presentera säsongens byggnadsvårdsläger!

Vi firar 30 år

Sedan år 1992 har tusentals deltagare varit med på våra byggnadsvårdsläger. De har på ett handfast sätt fått lära sig mer om olika hantverk, knutit nya kontakter och samtidigt varit med och bevarat en bit av det svenska kulturarvet.

Byggnadsvård mer populärt än någonsin

Vi lever i en mer miljömedveten värld. Många handlar sina kläder på second hand, odlar eget eller handlar ekologiskt i sin butik. På Svenska byggnadsvårdsföreningen märker vi tydligt att samma hållbarhetstänk går igen i hur vi väljer att vårda våra hem. Hos oss vet vi: byggnadsvård – det är hållbarhet på riktigt!

Genom att delta på ett (ja eller flera!) av våra byggnadsvårdsläger får du en bra bas att stå på inför dina egna projekt.

Gillar du vad du läser? Varför inte stötta oss med ett medlemskap! (psst dessutom får du massa goa grejer)

Anmälan i slutet av januari

Från och med i morgon kan du se och börja fundera på vilket eller vilka läger du skulle vilja gå på. Men anmälan öppnar 29 januari.

OBS! Våra byggnadsvårdsläger är mycket populära och platserna tar snabbt slut, se därför till att vara ute i god tid med din anmälan.

Kika på våra tidigare läger!

keyboard_arrow_up