fbpx

Byggnadsvårdsbutik och fönsterhantverk

OscarsHus renoverar/restaurerar Dina fönster och tillverkar nya fönster efter gamla förlagor. Allt efter beprövade metoder och material men med moderna verktyg och maskiner. Vi har även kompetens inom traditionellt måleri med linoljefärg och limfärg samt tapetsering. OscarsHus har också en byggnadsvårdsbutik. Vi åtar oss besiktning av fönster samt rådgivning och konsultuppdrag i frågor som rör byggnadsvård i stort.

MEDLEMSRABATT: 10% på lagerförda varor i butiken.

Hemsida
Oscarshus AB

Vi finns på
Adress: Nordins väg 20
Post nr: 277 31
Ort: Kivik

Öppettider
Se hemsida

Kontakt
Tele: 0708-389320
info@oscarshus.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler