Kullabygdens Byggnadsvård

Hållbara hus och trädgårdar!

Vi hjälper dig att hitta de rätta metoderna för just ditt hus och de rätta växterna för just din trädgård. I vår butik hittar du de material, som använts för att bevara och förnya byggnader i århundraden och som du tyvärr sällan hittar i den vanliga bygghandeln.

MEDLEMSRABATT: 10% på hela begagnatsortimentet.

Hemsida
Kullabygdens Byggnadsvård

Vi finns på
Adress: Kullagatan 46
Post nr: 263 38
Ort: Höganäs

Öppettider
Se hemsidan

Kontakt
Tele: 042-342 781
fredrika@kullabygdensbyggnadsvard.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler