fbpx

Grenåsa byggnadsvård

Ledordet för företaget är resurshushållning. Kärt barn har många namn: återbruk, cirkulärt byggande, begagnat etc. Genom att ta vara på det redan byggda sparar vi både på jordens resurser och skapar vackrare och mer intressanta hem åt oss själva.

MEDLEMSRABATT: 10% rabatt på vårt begagnade sortiment.

Hemsida
Grenasa.se

Öppettider
Se hemsida

Kontakt
Tel: +46 (0)702 068662

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler