fbpx

Anmälan årsmöte 2020

 

Anmälan årsmöte 2020

Anmälan till digitalt årsmöte 2020. Du behöver tillgång till en dator eller smart telefon samt hörlurar/högtalare. Deltagande sker genom att du - efter att du anmält dig - får en länk till din mejl som du går in på strax innan 17:00 den 24/4.
 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare

  Medlemserbjudanden, nyheter och byggnadsvårdstips några gånger per år till din mejl.
 • Har du frågor, kommentarer eller något du vill meddela oss innan mötet?
Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
 • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
  Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
  Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler