Här hittar ni produkter för ert hus eller båt.

Företaget har funnits sedan femton år och framförallt arbetat med båt-skeppsbyggeri. Vi har även renoverat vår 1800-tals gård med traditionell teknik. Dessa traditionella byggnadsmetoder har krävt traditionella produkter och därför säljer vi färger och produkter som vi själva använder.

MEDLEMSRABATT: 5% på hela sortimentet

Hemsida
Svea Tradition

Vi finns på
Adress: Uppsala Ugglum
Post nr: 521 94
Ort: Falköping

Öppettider
Se hemsida

Kontakt
Tele: 0709-40 22 53

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler