Slöjd & Byggnadsvård

Floda, Göteborg. F d Byggnadsvård Nääs.

Vänder sig till allmänhet och fackfolk som söker information om traditionella hantverk och material. Har byggt upp bibliotek och databaser med information om hantverkare och tillverkare av byggandsvårdsprodukter. Arrangerar kurser, seminarier och temadagar.

MEDLEMSRABATT: 10% på butikssortimentet.

Hemsida
Slöjd & Byggnadsvård

Vi finns på
Adress: Nääs slott
Post nr: 448 92
Ort: Floda

Öppettider
Se hemsida

Kontakt
Tele: 010-441 43 60
slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler