Renovering gamla betongtrappor

Går det att renovera gamla betongtrappor utan att de spricker snabbt efter renovering? Vad behöver man tänka på? Finns lämpliga murare i Stockholm?

Svar:

Lagning av betong/ cement trappor är svårt då lagningar oftast inte håller länge. Det kan vara ett uppdrag för en fackman, men även dom har svårt att uppnå långlivade lagningar.
Dock är det viktigt att laga större skador, då dessa kan ganska snabbt bli till ett mer omfattande arbete, även om man måste göra det kontinuerligt.
Dina lokala Länsombud alternativt byggnadsvårdsbutiker kan kanske ge tips på lämpliga hantverkare.
Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

mars 2020
april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler