fbpx

Makulering av taklist

Frågeställare: Anna Fritz
Hej! Vad för slags papp bör jag använda till makulering av taklist? Pga. att vi inte vill ta bort taklisten utan tänker sätta spännpapp upp till taklisten, måste makuleringen även täcka spikremsan, sen sveper vi samtidigt upp över taklisten. Plastfri golvpapp känns tjockt och handmasker känns för tunt. Skulle verkligen uppskatta hjälp med detta huvudbry. Tack på förhand! Mvh Anna Fritz

Svar:
Det går alldeles utmärkt att använda handmasker papper till taklisten. Däremot bör man skilja på pappret till spikremsan, använd golvpapp till klisterremsan över spikremsan, upp till taklisten. Sedan får taklistpappen gå ner över remsan på väggen.
Björn Andersson, målare och länsombud

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler