En stimulerande och kreativ plats för skapande.

Kulturmejan öppnades i juni 2000 av eldsjälen och konstnären Gittan Persson och ligger mitt på den vackra bjärehalvön, närmare bestämt i Västra Karups gamla mejeris fantastiska lokaler. Det började med en liten butik i anslutning till Gittans atelje, där hon sålde miljövänliga & traditionella färger och några andra produkter. På senare tid har Kulturmejan utvecklats till att innehålla det mesta av vad som finns att tillgå vad gäller miljövänliga färger. Här finns också beslag, ekologiska tyger, kläder, borstar, tvålar, tjärade rep och mycket annat. I juni 2009 öppnade Kulturmejan även galleri och café.

MEDLEMSRABATT: 10% på allt i butiken

Hemsida
Kulturmejan

Vi finns på
Adress: Mejeriet/Häradsvägen 25
Post nr: 269 74
Ort: Västra Karup

Öppettider
Se hemsida

Kontakt
Tele: 0431 360 700
Fax: 070 27 52 917
info@kulturmejan.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler