fbpx

Robert Danielsson

Byggnadsvårdare

Jag har en bakgrund inom trädgårdsanläggning, företagsekonomi och kulturhistoria med arkeologi. Jag har arbetat i 20 år med förvaltning av kulturmiljöer, på Riksantikvarieämbetet, Kungl. Vitterhetsakademien och nu med kyrkomiljöer i Stockholms län. Till hösten börjar jag arbeta som byggprojektledare på Skansen.


I sociala medier har jag initieratgruppen »Jag räddade ett ödehus «med mer än 20 000 medlemmar. 2019 startade jag även en yrkesgrupp för byggnadsvårdare på Facebook där vi kan dela tankar och stötta varandra i vår yrkesroll.


Just nu arbetar jag med det nystartade »Landsbygdsdröm«. Vårt mål är att rädda övergivna hus och dem ett nytt liv tillsammans med personer som drömmer om ett liv på landet.


På fritiden tar jag hand om mitt 1700-talstorp där jag praktiserar byggnadsvårdsmetoder i allt från timmerlagning till att restaurera gammalt kulturlandskap.


Jag är intresserad av alla delar av Byggnadsvårdsföreningens arbete, och vill bland annat medverka till att en god och positiv bild sprids av föreningen


<i class='fa fa-linkedin'></i>
Du måste vara medlem för att se kontaktuppgifterna till Länsombuden.
keyboard_arrow_up