fbpx

Byggnadsvårdsbutik

Vårt sortiment innehåller de flesta av de ursprungliga arkitektoniska detaljer du behöver för att återställa ett gammalt hus, från linoljefärg, historiska bakgrunder, ventiler beslag och strömbrytare, för att nämna några. Vi lagerför allt som du inte kan hitta i ett modernt järnaffär eller byggnad leverans butik. Sortimentet täcker de flesta stilar och perioder från slutet av 1700 och fram till 1960.

MEDLEMSRABATT: 10% på gipsrosetter, tapeter från Norsk Arv, möbelbeslag och ljusbrytare. Gäller endast i butik, ej i webshop

Hemsida
Molo A/S

Vi finns på
Adress: Erling Skjalgssonsgaten. 19
Post nr: 0267
Ort: Oslo

Öppettider
Se hemsida

Kontakt
Tele: (47)22 55 60 03
info@moloas.com

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler