Integritetspolicy för byggnadsvard.se

Allmänt

Svenska Byggnadsvårdsföreningen värnar om din personliga integritet och vill att du alltid ska känna dig trygg med att lämna personuppgifter till oss när det behövs. Nedan förklarar vi hur vi hanterar dina personuppgifter om du väljer att lämna dem till oss. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning

Personuppgifter vi samlar in

Svenska byggnadsvårdsföreningen samlar in personuppgifter på olika sätt för att kunna fullfölja dina förväntningar som medlem eller kund hos oss:

  • Person- och kontaktinformation – namn, adress, telefonnummer, mobiltelefonnummer, e-postadress, födelsedata samt övrig frivillig information.
  • Betalningsinformation vid köp – vi använder PayPal som betaltjänst på webbplatsen och lagrar inga kortuppgifter eller liknande på webbplatsen eller i andra system.
  • Den information du frivilligt ger ifrån dig när du väljer att använda något av våra formulär på webbplatsen.
  • Vi använder Google Analytics för att mäta trafiken på webbplatsen och göra förbättringar utifrån denna statistik.

Vi registrerar uppgifter i samband med att du:

  • Blir medlem
  • Handlar i vår webshop
  • Använder något av våra formulär
  • Besöker webbplatsen (Google Analytics)

Hur vi använder den insamlade informationen

  • För att hantera och kontakta dig angående ditt medlemskap
  • För att kunna skicka dig våra medlemsmagasin Byggnadskultur och Mellanrum
  • För att kunna hantera och kontakta dig angående köp i vår webshop
  • För att kunna hantera kontakt med dig via våra formulär på webbplatsen

Vad vi inte gör med dina personuppgifter

Svenska Byggnadsvårdsföreningen säljer inte dina personuppgifter till tredje part.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Dina personuppgifter sparas så länge de är nödvändiga för ditt medlemskap eller köp i webshopen, dock senast 7 år efter din senaste kontakt med oss.

Dina rättigheter

Du har (en gång per år) rätt att få reda på vilka uppgifter som finns i våra register och som rör dig.

Du kan när som helst begära avregistrering eller begränsning av uppgifterna så länge detta inte strider mot något avtal vi ingått med dig.

Du kan alltid meddela oss om du inte vill att vi kontaktar dig via exempelvis fysiska brev, telefonsamtal, SMS eller e-post. Vi kan dock komma att kontakta dig med information gällande ändrade eller uppdaterade villkor, samt information om avtal.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss:

Svenska Byggnadsvårdsföreningen
Sabbatsbergsvägen 20
113 61 Stockholm
08-30 37 85
kansli@byggnadsvard.se

 

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

november 2019
januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!