Nyrenoverade spisar och kaminer, egen spisverkstad

Nyrenoverade spisar och kaminer, egen spisverkstad där du kan lämna in din spis för renovering. Spisrenoveringskurser. Byggnadsvårdbutik med sedvanligt sortiment. Återbruk med begagnade lås, fönster, dörrar, vvsm.m. Välkommen!

MEDLEMSRABATT: 10% på begagnat, gäller dock inte renoverade spisar och kaminer

Hemsida
Hus till Hus byggnadsvård & återbruk AB

Vi finns på
Adress: Nolbygård
Post nr: 441 38
Ort: Alingsås

Öppettider
Mån-Fre: 10:00-17:00 Lör: 10:00-14:00

Kontakt
Tele: 0322-672 144
Fax: 0322-672 166
nolby@hustillhus.se

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler