fbpx

Kalendarium

Svenska Byggnadsvårdsföreningen och våra länsombud anordnar varje år visningar av hus, gårdar eller stads- och industrimiljöer. De representerar alla på olika sätt ett stycke kulturhistoria. Följ med på våra arrangemang och lär dig mer om våra byggnader och byggnadsmiljöer. Vill du få reda på våra nyheter först av alla? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du lägga in ditt eget arrangemang här? För att vi ska publicera ett arrangemang ska det antingen vara arrangerat av våra länsombud, eller ha någon form av rabatt eller medlemsnytta för våra medlemmar. Ditt arrangemang publiceras så fort det godkänts.

maj 2020
juni 2020

Timmerlagning 29-30 juni

Vi går igenom skadeinventering, underhållsplanering och reparationsmetodik och gör mindre ...
29 jun
09:00 - 17:00
Lilla Unnerkroka Tystberga, Södermanland
Inget evenemang hittades!
Visa fler
Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler