Ändra ditt omslagsfoto
UlrikaRydh
Ändra ditt omslagsfoto

Jag arbetar med rådgivning inom byggnadsvård med specialisering på äldre trädgårdar och parker. Jag utför inventeringar av befintligt växtmaterial, bedömer status, gör arkivsökningar, kommer med nyplanteringsförslag och restaureringsförslag. Jag medverkar även regelbundet som skribent i tidningarna Koloniträdgården och Gård & Torp där jag också är redaktör för en egen trädgårdssida. Jag håller föredrag och kurser inom området trädgårdshistoria och mitt företag heter Hus och Grönska.

Jag ser som min huvudsakliga uppgift som länsombud att föra in det gröna kulturarvet på agendan. Jag brinner för bevarandet av gamla trädgårdar och parker, små som stora, privata som offentliga.

Status för denna avändare är Godkänd
Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!