fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
UlrikaRydh
Ändra ditt omslagsfoto

Jag arbetar med rådgivning inom byggnadsvård med specialisering på äldre trädgårdar och parker. Jag utför inventeringar av befintligt växtmaterial, bedömer status, gör arkivsökningar, kommer med nyplanteringsförslag och restaureringsförslag. Jag medverkar även regelbundet som skribent i tidningarna Koloniträdgården och Gård & Torp där jag också är redaktör för en egen trädgårdssida. Jag håller föredrag och kurser inom området trädgårdshistoria och mitt företag heter Hus och Grönska.

Jag ser som min huvudsakliga uppgift som länsombud att föra in det gröna kulturarvet på agendan. Jag brinner för bevarandet av gamla trädgårdar och parker, små som stora, privata som offentliga.

Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Saltsjö-Boo

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler