Ändra ditt omslagsfoto
Tor Magnussen
Ändra ditt omslagsfoto

Mitt intresse för hus vaknade tidigt. Redan som åttaåring byggde jag mitt första ”hus” bestående av lister utformade som ett sadeltak klätt med tjärpappa. Sedan dess har jag byggt eller låtit bygga sju villor och sommarstugor.

Jag har ingenjörsexamen i elektronik och har haft kommersiella befattningar samt varit egen företagare. De senaste 30 åren har en stor del av min fritid upptagits av husbygge och byggnadsvård. I slutet av 1980-talet förvärvade jag och min fru hennes barndomshem, en större fastighet med anor från 1700-talet, ca 2 mil från Sveg. Efter ca tio års renovering och upprustning erhöll vi år 2003 hembygdsförbundet för Jämtlands läns Byggnadsvårdspris för antikvarisk upprustning. Arbetet med denna upprustning har gett mig värdefull kunskap och kontakter inom byggnadsvården.

Status för denna avändare är Godkänd
Jämtland
Denna användare har inte skapat några inlägg.
Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!