fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
SvenSillen
Ändra ditt omslagsfoto

Byggnadsvård visste jag inte vad det var i tonåren, men jag var väldigt intresserad av gamla hus. Cyklade runt och fotade ödehus i 15-årsåldern. Ville inte att de skulle rivas.
Men de revs.

På 80-talet köpte jag ett sådant hus - en parstuga i Sundals Ryr från 1822 - som inte fick stå kvar. Den blev mitt universitet. Jag gjorde en fullständig dokumentation samtidigt som jag plockade ner stugan list för list, stock för stock. Parstugan är nu bebodd utanför Arvika. Jag har så länge jag minns jobbat med trä - möbler, hus. Fönster- och dörrhantverkare sedan 30 år, numera mer möbelhantverkare.

Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler