fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Sten Nilsson
Ändra ditt omslagsfoto

Sten Nilsson har fått diplom för god byggnadsvård, erhållit miljöpris, mottagit Laholms kommuns kulturpris och vann 2010 Byggnadsvårdsföreningens pris Årets byggnadsvårdare.

Är i grunden utbildad båtbyggare och har även sysslat med möbelrenovering. Jag har arbetat med byggnadsvård i egna firman sedan mitten på 70-talet. De regionala skillnaderna i arkitektur, tekniker och materialval som har gett sådan stor variation i svensk byggnadstradition, det ser jag som något av det viktigaste att värna om. Att hålla kunskap om ett naturligt boende och byggande vid liv!

Jag har studerat den ackumulerade lärdomen om gammalt byggande och praktiserar den sedan många år genom byggande av eget och andras hus. Menar att ekologiska hus inte är forntidens utan framtidens byggande, eftersom de inte belastar miljön. Att till exempel återanvända gammalt material är bättre i alla led; hållbarhets-, hälso-, miljö- och teknikmässigt. Dessutom är det billigt.

Status för denna avändare är Godkänd
Halland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Laholm

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler