fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
SofiaMeurk
Ändra ditt omslagsfoto

Jag har sedan barndomen en känsla för och ett stort intresse för hus, nästan oavsett ålder och stil. Sedan 2007 driver jag Omreda AB som inventerar och rådger om befintliga kvaliteter inför renoveringar, främst om 1960-talsbestånd och framåt. Privat renoverar och restaurerar jag en liten äldre gård i vackra Sörmland. Är stockholmare som alltid delat min tid mellan stad och land. Det är ett absolut behov att få vårda och utveckla hus och att se till helheten med trädgård och uthus.

Jag är kulturhistoriker i grunden med en bakgrund inom musei- och fastighetsbranschen. Arbetar också med kommunikation och kontorsinredning. Skriver i Gård & Torp och författar regelbundet debattartiklar.

Att utgå från det befintliga och göra så lite som möjligt är ofta klokt. Materialval och grad av renovering är det de flesta fastighetsägare, oavsett om det gäller torp eller miljonprogramsbestånd, behöver stöd i. Här hoppas jag kunna göra en insats som länsombud, inte minst via inspirerande arrangemang.

Status för denna avändare är Godkänd
Södermanland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Stockholm

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler