Ändra ditt omslagsfoto
Robert Danielsson
Ändra ditt omslagsfoto

Jag har en trädgårdsanläggarbakgrund men läste vidare i vuxen ålder med företagsekonomi och kulturhistoria med fördjupning
i arkeologi.

Jag har arbetat i 20 år med förvaltning av kulturmiljöer, först på Riksantikvarieämbetet och därefter på Kungl. Vitterhetsakademien. Sedan två år arbetar jag med att restaurera kyrkomiljöer i Stockholms län.

På fritiden skriver jag artiklar för främst Gård & Torp. I sociala medier har jag initierat gruppen Jag räddade ett ödehus med mer än 13 000 medlemmar. Erfarenheterna från gruppen har även blivit till en bok som har spridits brett. 2019 startade jag även en yrkesgrupp för byggnadsvårdare på Facebook där vi kan dela tankar och stötta varandra i vår yrkesroll.

På fritiden tar jag han om mitt 1700-talstorp där jag praktiserar byggnadsvårdsmetoder i allt från timmerlagning till att restaurera gammalt kulturlandskap.

Status för denna avändare är Godkänd
Uppsala
Denna användare har inte skapat några inlägg.
Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!