fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Robert Danielsson
Ändra ditt omslagsfoto

Jag har en trädgårdsanläggarbakgrund men läste vidare i vuxen ålder med företagsekonomi och kulturhistoria med fördjupning
i arkeologi.

Jag har arbetat i 20 år med förvaltning av kulturmiljöer, först på Riksantikvarieämbetet och därefter på Kungl. Vitterhetsakademien. Har även arbetat med att restaurera kyrkomiljöer i Stockholms län och nu arbetar jag som byggprojektledare på Skansen.

På fritiden skriver jag artiklar för främst Gård & Torp. I sociala medier har jag initierat gruppen "Jag räddade ett ödehus" med mer än 21 000 medlemmar. Erfarenheterna från gruppen har även blivit till en bok som har spridits brett. 2019 startade jag även en yrkesgrupp för byggnadsvårdare på Facebook där vi kan dela tankar och stötta varandra i vår yrkesroll. Har även under de senaste åren hållit i föreläsningar om hur gamla tomma hus kan bidra till en levande landsbygd.

På fritiden tar jag han om mitt 1700-talstorp där jag praktiserar byggnadsvårdsmetoder i allt från timmerlagning till att restaurera gammalt kulturlandskap.

Status för denna avändare är Godkänd
Uppsala

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler