Ändra ditt omslagsfoto
RasmusNorling
Ändra ditt omslagsfoto

Byggnadsvård är ett intresse som jag har haft sedan barnsben och jag är särskilt intresserad av färg och målerifrågor och hur byggnadsvården kan bidra till en levande landsbygd. I grunden är jag byggnadsmålare, men har under åren kompletterat med teoretiska studier och i dag försöker jag stå med en fot i bägge världarna. Jag tror att man genom att sprida kunskap om den praktiska byggnadsvården kan skapa förståelse och respekt för de värden som finns i vårt bebyggda kulturarv. Jag tror också på att skapa en länk mellan hantverkare och den mer akademiskt antikvariska världen.

En hjärtefråga för mig är att få fler hantverkare att ha kunskaper om byggnadsvård, på så sätt skulle många kulturvärden kunna räddas för eftervärlden.

Status för denna avändare är Godkänd
Värmland
Denna användare har inte skapat några inlägg.
Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!