fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
RasmusNorling
Ändra ditt omslagsfoto

Byggnadsvård är ett intresse som jag har haft sedan barnsben och jag är särskilt intresserad av färg och målerifrågor och hur byggnadsvården kan bidra till en levande landsbygd. I grunden är jag byggnadsmålare, men har under åren kompletterat med teoretiska studier och i dag försöker jag stå med en fot i bägge världarna. Jag tror att man genom att sprida kunskap om den praktiska byggnadsvården kan skapa förståelse och respekt för de värden som finns i vårt bebyggda kulturarv. Jag tror också på att skapa en länk mellan hantverkare och den mer akademiskt antikvariska världen.

En hjärtefråga för mig är att få fler hantverkare att ha kunskaper om byggnadsvård, på så sätt skulle många kulturvärden kunna räddas för eftervärlden.

Status för denna avändare är Godkänd
Värmland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Vallentuna

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler