fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Ragnar Jarhult
Ändra ditt omslagsfoto

Sedan 2004 driver jag även en mindre byggfirma med inriktning mot traditionellt snickeri. Förutom mångårig praktisk verksamhet, har jag gått Chalmers ettåriga utbildning Byggnadsvård och ombyggnad. Har även genomgått ett antal kortare kurser i olika hantverkstekniker.

Som hantverkare och medlem i Byggnadsvårdsföreningen försöker jag i olika sammanhang bromsa det resursslöseri och den blinda förändringsbenägenhet, som präglar mycket av vårt samhälle – inte minst inom byggsektorn. Att återuppväcka och sprida äldre hantverkskunnande ser jag som en angelägen uppgift.

Status för denna avändare är Godkänd
Jönköping

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Jönköping

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler