fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
PetervonGegerfelt
Ändra ditt omslagsfoto

Jag driver företaget Gamla stan kulturbygg AB som jobbar med restaurering av gamla hus och lägenheter, slott och herrgårdar från 1700-talet till 30-talets funkis. Behärskar tekniker som papp och vävspänning, lerklining, fönsterrenovering, fasad och takrestaurering, byggnadsvårdande måleri med linoljefärg, limfärg, slamfärg, kalkfärg mm, tillverkar även inredningssnickerier.

Jag är djupt oroad över hur gamla fastigheter okänsligt renoveras idag. Jag vill som ombudsman sprida kunskapen om gamla beprövade byggtekniker. Hur man kan återgå till ursprungsarkitekturen. Med material som också har visat sig vara långt mer miljövänliga än dagens tekniker.Dessa metoder bör också kunna användas vid större utsträckning vid nybyggnation.

Status för denna avändare är Godkänd
Stockholm

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Bagarmossen

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler