fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
PeterJarbring
Ändra ditt omslagsfoto

Jag heter Peter Jarbring och har i många år varit intresserad av gamla byggnader och byggnadstekniker. Jag är utbildad byggnadsantikvarie vid Göteborgs universitet och driver företaget Byggnadsvård i Göteborg, där jag arbetar med att restaurera äldre byggnader.

En av mina uppdragsgivare är Västarvet, där jag jobbar som byggnadsantikvarie på Slöjd och Byggnadsvård. I mina arbetsuppgifter ingår bland annat att ge råd i byggnadstekniska och antikvariska frågor. Mitt företag tar även hantverksuppdrag, varav en stor del utgörs av fönsterrenoveringar men även snickeri- och målningsarbeten.

Det senaste året har jag vid två tillfällen anordnat byggnadsvårdsdagar i Botaniska trädgården i Göteborg, i samarbete med bland andra Svenska Byggnadsvårdsföreningen. Här upptäckte jag hur inspirerande den här typen av tillställningar är och genom att bli länsombud hoppas jag kunna göra fler arrangemang i föreningens regi.

Status för denna avändare är Godkänd
Västra Götaland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Stenkullen

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler