fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Paul May
Ändra ditt omslagsfoto

Jag är född och uppvuxen i ett gammalt hus innanför murarna i Visby och har gillat gamla hus och miljöer så länge jag kan minnas. Nu som ganska nybliven pensionär har jag startat eget som fönsterhantverkare. Förutom renovering av fönster blir det även en del mindre snickeriarbeten och ganska många målningsuppdrag, speciellt med linoljefärg. Som länsombud vill jag ju främst verka för att bevara gamla fönster i äldre byggnader då byte till modernare fönster med planglas kan få förödande konsekvenser utseendemässigt. Jag är även intresserad av hur man på ett varsamt sätt kan anpassa gamla hus till ett modernt boende.

Status för denna avändare är Godkänd
Gotland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Visby

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler