fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Marie Gyllensvaan
Ändra ditt omslagsfoto

Jag är en 58-årig kulturmålare med inriktning traditionellt byggnadsmåleri och tillika specialist på historiska färger - examinerad från Dacapo i Mariestad VT 18.

Arbetade tidigare i över trettio år som projektledare inom kommunikation- och marknadsföringsbranschen, med kunder som Statens Fastighetsverk, Riksantikvarieämbetet och Svenska kyrkan. Har utöver framtagande av tidskrifter och informationsmaterial, även byggt historiska utställningar och skrivit/stylat för tidningar som Gård & Torp, Gods & Gårdar och Hem & Antikt.

I nuläget jobbar jag i egen verksamhet och har verkstad i anslutning till Väsbylunds byggnadsvård på Kiplingeberg utanför Uppsala. Sysslar i huvudsak med fönsterrenovering, rådgivning, förgyllning, gravvårdsrestaurering, mm och ansvarar för butiken under de nio timmar/veckan den är öppen.

Jag och familjen bor på en äldre gård strax norr om Uppsala och vi också har ett mindre sommarhus från 1920-talet i Båstad. En luggsliten 1700-tals herrgård med timmerflyglar och reveterad mangårdsbyggnad utanför Lidköping, ingår också i husbeståndet, vilket innebär att ett varierat utbud av olika former av byggnadsvård alltid finns att ta tag i.

Status för denna avändare är Godkänd
Uppsala

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler