fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
LottaKihlberg
Ändra ditt omslagsfoto

Jag har under drygt trettio år haft ett stort intresse för äldre byggnader och industrimiljöer. År 2007 tog jag examen i kursen Byggnads- och industriminnesvård i Västerås och har dessförinnan bl a läst konstvetenskap och enstaka kurser i antik historia.

Industrimiljöer ligger mig extra varmt om hjärtat men jag värnar även om vårt övriga byggnadsarv, ”från slott till koja”. Som länsombud för Västmanlands län vill jag vara med och påverka bevarandet av våra byggnader vilket också är anledningen till att jag utbildat mig inom byggnadsvård. Jag vill sprida kunskap om att det finns bättre och traditionella alternativ till underhåll av byggnadader. Detta som motvikt till de metoder och material som tv-programmens och bygghandelns quick-fixreklam gör gällande.

Jag är även mycket intresserad av antikviteter och trädgård och ser gärna byggnadsvård som en av delarna i ett koncept tillsammans med byggnadens inredning och yttre miljö.

Status för denna avändare är Godkänd
Västmanland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Västerås

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler