fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
LindaSvenson
Ändra ditt omslagsfoto

Jag bor i en vacker 30-tals lägenhet mitt i Göteborg men letar efter en gård på landet med ett gammalt hus att sätta tänderna i. Intresse för gamla hus har jag alltid haft, det går knappast att undvika när man är uppvuxen i Hjo, men intresset för byggnadsvård har kommit krypande.

Jag hittade Nääs utanför Göteborg som arrangerar kurser. Gick en kurs, gick en till och en till. Helt plötsligt var jag uppslukad av byggnadsvård. Det var fantastiskt roligt och lärorikt att gå alla dessa kortkurser. Jag fick mersmak och har bl.a. deltagit på två av föreningens läger och på en vårresa. Det är oerhört inspirerande att träffa alla hantverkare med sin kunskap, deltagare med olika erfarenheter och husprojekt, byggnadsantikvarier, arkitekter och alla andra som sysslar med byggnadsvård. Jag försöker suga åt mig så mycket som möjligt och vill veta mer.

Som länsombud vill jag arrangera föreläsningar för frälsta och ofrälsta byggnadsvårdare för att öka kunskapen inför en renovering/underhåll av ett äldre hus.

Status för denna avändare är Godkänd
Västra Götaland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Göteborg

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler