fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Lennart Johnsson
Ändra ditt omslagsfoto

Född och uppvuxen i trästaden Eksjö, där intresset för hantverk och byggnader i kulturmiljö väcktes. Sedan 70-talet engagerad i byggnation och renovering av äldre byggnader - främst timring. Bor i ett kreativt landsbygdsområde utanför Jönköping och mångårig medlem i Byggnadsvårdsföreningen. Byggnadsvården är en stor del av fritiden medan mitt yrkesverksamma liv har varit samhällsplanerare i samspelet mellan stat och kommun. Aktiv i plan- och byggfrågor och utvecklingen och utbildningen av PBL (pbl - kommittén). Nationell samordnare för Vägverkets förändring från vägbyggarverk till samhälls-byggare i bredare mening med sektorsansvar i kultur- och miljöfrågor. Mitt fokus och uppdrag har legat på strategier och samarbete mellan de olika aktörerna i samhället - oftast i form av gemensamhets- projekt ex, "Den goda staden".

Status för denna avändare är Godkänd
Jönköping

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Jönköping

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler