fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
LeifGothberg
Ändra ditt omslagsfoto

Jag har varit intresserad av gamla hus ända sedan jag som barn var med och såg att man kunde flytta ett timmerhus för att bygga upp det på nytt, en kunskap som jag med gott resultat praktiserat på senare tid för eget boende.

Jag driver tillsammans med mina kollegor, arkitekt SAR Kerstin Åkerstedt och byggnadsingenjör Börje Lindström, företaget Arkitektur och Byggnadsvård AB i Örebro. Vi arbetar med beskrivningar, ritningar, förfrågningsunderlag för genomförande av bevarande, renovering och utveckling av befintligt byggnadsbestånd och anpassning av nybyggnation med förankring till tradition och hållbara material.

Jag vill försöka få så många som möjligt att förstår värdet och kvaliteten i det befintliga byggnadsbeståndet. Det redan byggda huset belastar inte miljön nämnvärt och rimliga energiåtgärder gör att energiåtgången kan närma sig dagens krav.

Status för denna avändare är Godkänd
Örebro

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler