fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
LarsEhrengren
Ändra ditt omslagsfoto

Jag började arbetslivet efter byggnadsingenjörsutbildning med några år i byggbranschen. Successivt kom jag in på ekonomiområdet och är idag docent i företagsekonomi vid Stockholms universitet. Jag är sedan länge intresserad av gamla hus och byggnader, främst historiska industrianläggningar, kanaler, slussanläggningar och gamla trästäder som Nora, Hjo, Eksjö och Arboga.

Jag bor i en borgargård i Arboga medeltida stadskärna med bottenvåningen från mitten av 1700-talet. Gården har under två år restaurerats så varsamt som möjligt och bottenvåningen har byggts om till ett STF-vandrarhem. Jag tror att mitt medlemskap i byggnadsvårdsföreningen sågs positivt av säljaren vid köpet av Räntmästaregården.

Som länsombud räknar jag med att bidra med information kring byggkultur och byggnadsvård från min länsdel i samråd med de andra länsombuden i Västmanland. Lite erfarenhet av utåtriktad verksamhet mot allmänheten har jag genom mitt styrelsearbete i FUF, Föreningen för Utvecklingsstudier, som arrangerar debatter och seminarier för idéutbyte om globala utvecklingsfrågor, freds- och konfliktarbete, bistånd och internationellt samarbete.

Status för denna avändare är Godkänd
Västmanland

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Arboga

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler