Ändra ditt omslagsfoto
KjellMoller
Ändra ditt omslagsfoto

Har ett långt yrkesliv bakom mig med början på posten och inom IT-sektorn. Bosatt på landet med djur och månskensjordbruk har grovsnickeri och byggande varit en naturlig del av vardagen. I början av 2000 valde jag att byta inriktning och läste distanskurser i byggnadsvård mot högskolan på Gotland. De senaste 10 åren har jag arbetat med vård- och underhållsplaner för kyrkor, har även jobbat som fönsterhantverkare i egen firma.

Jag är numer pensionär men sysslar fortfarande med fönsterhantverk i liten skala, bland annat leder jag kurser i konsten för hembygdsföreningar m fl. Jag är ordförande i Kils hembygdsförening, sitter i styrelsen för Örebro läns hembygdsförbund och LAG-styrelsen för LEADERområdet Mellansjöland.

Jag har utöver min roll som länsombud även varit lägerledare på flera av Svenska byggnadsvårdsföreningens byggnadsvårdsläger.

Status för denna avändare är Godkänd
Örebro

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Närkes Kil

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

april 2020
maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!