Ändra ditt omslagsfoto
KerstinEriksson
Ändra ditt omslagsfoto

Utbildad arkitekt med erfarenhet som mångårig lärare i CAD, 3d-modellering och visualisering. Driver idag den egna arkitektbyrån Akrkitektursyn i Eskilstuna. Har gått byggnadsvårdskurs i Chalmers regi och varit länsombud i Svenska byggnadsvårdsföreningen sedan 2002.

Som länsombud ser jag en möjlighet att aktivt få arbeta för kunskapsspridning om god byggnadsvård. Jag har noga studerat villabebyggelsen och reflekterat över hur denna har förändrats under olika tider - vad det är som styr människors val och handlande. Jag tror att det gäller att i tid inse värdet av det man har och förstå att drastiska stilförändringar av ett hus sällan uppskattas på längre sikt.

Status för denna avändare är Godkänd
Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

november 2019
januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!