Ändra ditt omslagsfoto
Kent Vesterlund
Ändra ditt omslagsfoto

Jag heter Kent Vesterlund och är född och uppvuxen i Norrbotten och bor nu i Yttre Håkansö, en liten by strax norr om Piteå. Min yrkesbana startade på 70-talet då jag började arbeta som Skogsarbetare åt dåvarande Domänverket. Sedan har ”trä” spelat en stor roll i mitt yrkesliv. Jag har i olika jobb följt träets väg från skogen, via transporter till såg och vidare-förädling.

Idag har jag ett eget företag och arbetar huvudsakligen som timmerman, men utför de flesta arbeten inom restaurering. Jag är också konsult och rådgivare i byggnadsvårdsfrågor, bland annat åt Länsstyrelsen i världsarvet Gammelstads Kyrkstad.

I min vardag kommer jag i kontakt med människor som vill renovera och vårda sina gamla hus på ett hänsynsfullt sätt och min ambition är att öka intresset för detta, främst bland norrbottningarna och få fler att engagera sig i bevarandet av kulturlandskapet.

Status för denna avändare är Godkänd
Norrbotten
Denna användare har inte skapat några inlägg.
Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, dock ej specifika dieter).
    Observera att lägret blir billigare med ett medlemskap (dock ej för trädgårdslägret som redan är nedsatt i pris).
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

november 2019
januari 2020
mars 2020
Inget evenemang hittades!