fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Katinka Schartau
Ändra ditt omslagsfoto

Jag bor i Kalvsvik, ca 2 mil söder om Växjö och driver egen arkitektverksamhet med inriktning mot byggnadsvård och undervisar på Blekinge Tekniska Högskola. Byggnadsvård väver samman intresse och kunskaper om kultur-och byggnadshistoria med samtidens problem och utmaningar: Energi-, teknik- och materialfrågor, estetik, filosofi och livsstilsfrågor. Att vårda och utveckla befintliga byggnadsbestånd är nödvändigt i denna tid då hållbarhet är ett ledord. Som länsombud i Svenska byggnadsvårdsföreningen hoppas jag få fler och nya kontakter i länet, men även med andra länsombud. Vad kan vi göra tillsammans för att ytterligare sprida intresse och kunskaper om vårt byggnadsbestånd? Tveka inte att höra av er, jag vill hemskt gärna veta vad medlemmarna i Kronoberg vill att föreningen ska fokusera på, i år och kommande år.

Status för denna avändare är Godkänd
Kronoberg

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Kalvsvik

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler