fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
JennieSjoholm
Ändra ditt omslagsfoto

Bebyggelseantikvarie och doktorand i Arkitektur vid Luleå tekniska univer­sitet. Jennie gick ut Bebyggelse­antikvariskt program vid Göteborgs universitet år 2000 och har en påbyggnadsutbildning i Restaure­ringskonst vid KKH. Hon har tidigare varit anställd vid Riksantikvarieäm­betet och under flera år varit hand­läggare på Norrbottens museum. Jennie var länsombud för Norrbotten under åren 2005­-2011.

Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Luleå

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler