fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Jan-Olof Ekstrand
Ändra ditt omslagsfoto

Jag heter Jan-Olof Ekstrand och bor i Peterslund utanför Köpingsvik på Öland. Jag är målarmästare i andra generationen och har arbetat med renoveringsmåleri i 50 år. Dessutom arbetar jag med dekorationsmåleri och förgyllning och har även gått kurs i interriörrenovering av äldre byggnader på SIFU.

Jag har varit ledare för byggnadsvårdslägret Vita villan sedan dess start 2002 tillsamman med min länsombudskollega Anders Bergstrand. Jag är intresserad av traditionellt måleri och tycker det är roligt att föra kunskapen vidare till andra.

Status för denna avändare är Godkänd
Kalmar

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Köpingsvik

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler