fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
Ingrid Agard
Ändra ditt omslagsfoto

Jag har alltid sett på hus och reagerat på dåliga fönsterbyten. Det verkar vara få som ser hur det förfulas på många platser. Som fritidspolitiker har jag varit med i fastighetsnämnd i Lund och byggnadsnämnd i Karlshamn. Jag bor i en hyreslägenhet i en fastighet från 1875 i Karlshamn och har ett kärt fritidshus från nästan samma årtal.

Jag vill värna det som är gjort för hand. Det finns så mycket likriktning och förfulning vår tid, med enkla och snabba lösningar som inte är hållbara. Underhåll eftersätts och sedan vill man riva och bygga nytt. Vi behöver visa att det är normalt och viktigt med underhåll, och inte dyrt i det långa perspektivet!

Status för denna avändare är Godkänd
Blekinge

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Karlshamn

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler