fbpx
Ändra ditt omslagsfoto
HenrikSandevarn
Ändra ditt omslagsfoto

Jag är arkitekt SAR/MSA med en fil.kand. i konstvetenskap. Utbildad vid Kunstakademiets arkitektskole i Köpenhamn och KTH Stockholm samt Uppsala Universitet. Verksam som egen företagare med inriktning mot byggnadsvård och restaureringskonst, även trädgårdshistoria. I mitt företag utför jag även vissa hantverksuppdrag.

Jag är bosatt i Knivsta, söder om Uppsala och styrelseledamot i Knivsta Hembygdsgille. Jag är också en av lägerledarna vid Knivsta stations byggnadsvårdsläger och stolt ägare till en K-märkt träbåt byggd 1962.

Status för denna avändare är Godkänd
Uppsala

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Knivsta

Meny

Innan du frågar

Ställ en fråga (gammal)

Anmälan Byggnadsvårdsläger

    OBS! Lägret i Näverkärr är nu fullt.
  • OBS! Lägren kan i de flesta fall tillgodose kost vad gäller allergi eller vegetarisk mat, men inte alltid specifika dieter. Var noga med att ange vad du har för matpreferenser så att lägret kan ta ställning till om det går att ordna.
    Observera att du behöver vara medlem i föreningen för att kunna delta på något av våra läger. Här kan du läsa mer om medlemskapen: https://byggnadsvard.se/medlem/medlemskap
    Här godkänner du att bilder som tas på lägerdeltagarna kan komma att användas av Svenska byggnadsvårdsföreningen i marknadsföringen för byggnadsvårdslägren. Marknadsföringen innefattar bland annat hemsida, sociala medier och tidningen Byggnadskultur. Att godkänna är frivilligt, men vi är tacksamma för alla möjligheter att kunna sprida byggnadsvården i våra kanaler.

LÄGG TILL DITT ARRANGEMANG

maj 2020
juni 2020
Inget evenemang hittades!
Visa fler